Επισκευές Μηχανημάτων και Εργαλείων

  1. Αρχική
  2. Επισκευές Μηχανημάτων και Εργαλείων

Ένα από τα στοιχεία ποιότητας της Mr.Service : η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε!

 

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε τη Mr.Service...

 

Ένας από αυτούς είναι ότι τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι δοκιμασμένα από εμάς τους ίδους και από επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται. Πολλοί από αυτούς δραστηριοποιούνται στον χώρο της δασοκομίας, της κηπουρικής ή της οικοδομής.

 

Έτσι, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας τη βοήθεια ενός ειδικού, είτε όταν επιλέγετε ένα νέο προϊόν είτε όταν αποστέλλετε το μηχάνημά σας για επισκευή ή συντήρηση.

 

Επιπλέον, είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα για επισκευές εργαλείων σε πάνω από 20 επώνυμες μάρκες. Είτε είστε περιστασιακός χρήστης, είτε επαγγελματίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας και συντήρησης του εξοπλισμού σας. Με λίγα λόγια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όταν αγοράζετε ένα προϊόν από τη Mr.Service, θα έχετε και την εξυπηρέτηση που περιμένετε.

 

Το συχνό service αυξάνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος!


Με το τακτικό service ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος απροσδόκητης και δαπανηρής βλάβης του μηχανήματός σας. Το service μας παρέχει πλήρη έλεγχο. Αρχικά, ελέγχουμε τη λειτουργία του μηχανήματος, εξετάζοντας τόσο το σύστημα λειτουργίας όσο και το σύστημα ασφαλείας. Έχοντας ως στόχο να διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ακεραιότητα του εξοπλισμού σας, χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Τέλος, πραγματοποιούμε δοκιμαστική λειτουργία του εξοπλισμού και τον καθαρίζουμε, προτού σας τον παραδώσουμε μαζί με μια πλήρη αναφορά συντήρησης.

 

Συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά!


Βασικό στοιχείο για τη μακροζωία και την καλή λειτουργία του μηχανήματός σας είναι η τακτική και προγραμματισμένη συντήρηση, σύμφωνα με τις οδηγίες του εργοστασίου κατασκευής. Τα γνήσια ανταλλακτικά συμβάλλουν στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του μηχανήματος και στην υψηλή απόδοση, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.